Ervaringen

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina uw ervaring te delen.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

107 Reacties

 1. De opdracht was van 2 brede trouwringen 1 te maken.
  Er mocht geen goud overblijven en het resultaat mocht ook niet grof ogen.
  Eline heeft er een hele sierlijke ring van weten te maken.
  Een ring die ik met trots draag. Sowieso vanwege de emotionele waarde, maar zeker ook omdat het écht een sieraad is.

 2. Eline heeft voor mij een prachtige ketting en oorbellen gemaakt. Het is precies wat ik bedoelde, ik ben er erg blij mee. Danke je Eline.

 3. Samen met Eline gekeken naar de mogelijkheid om van mijn vaders trouwring, mijn kindersierraden en de ring die ik had gekregen op mijn 18e een ring te maken . Het kijken naar de mogelijkheden en voorbeelden gaven mij al een heel goed gevoel over het ontwerp. Het eindresultaat is prachtig. In de ring staat nog de trouwdatum van mijn ouders. De steen op de ring komt van mijn babyring met hetzelfde mooie sierrandje eromheen. Het eindresultaat is prachtig, bijzonder en heel dierbaar. Toen de ring klaar was bleek er nog wat goud over. Hier heeft Eline een mooie simpele getordeerde ring van gemaakt op mijn verzoek. Die prachtig staat naast de andere. Dit is by far het mooiste kado dat ik mijzelf ooit gegeven heb.

 4. Mijn nieuwe ring was vandaag klaar! En wat is ie mooi geworden!! Ik ben er zo blij mee! Eline heeft precies vormgegeven wat ik wilde. Deze ring van oud goud voor een nieuwe fase in mijn leven. Het samen met haar bedenken hoe de ring er uit moest komen te zien was bijzonder en prettig. Ik ga zeker nog terugkomen. Mijn trouwring bewaar ik nog even…. Daar mag Eline over een paar jaar iets speciaals voor mijn dochter van maken.

 5. We hebben Eline gevraagd om een gedenksieraad te maken. Eline heeft van een zeer dierbare hanger een compleet nieuw sieraad gemaakt, Het ziet er fantastisch uit. Ook weet Eline al het vertrouwen te winnen om van iets dierbaars weer een nieuw dierbaar sieraad te maken. Het is enorm mooi geworden en we zijn er heel gelukkig mee,

 6. Vandaag mocht ik de ring ophalen die Eline voor mij heeft gemaakt als herinnering aan de eerste man in mijn leven (mijn vader). Hij is precies geworden wat ik had gehoopt.
  Eline heeft de verwachting die haar website wekt driedubbel waar gemaakt!

 7. Wat een geweldige “kunstenares “! Ruim een jaar gelden heeft Eline een prachtige hanger gemaakt voor mijn dochter van een stukje van een collier van mijn overleden moeder. Echt schitterend ze draagt het met veel plezier!
  Zelf had ik nog 2 ringen van mijn moeder die ik niet ging dragen , maar Eline wist ze om te toveren tot een werkelijk prachtig nieuw exemplaar dat nu schittert aan mijn vinger! Ben er superblij mee! Een heel mooi aandenken aan mijn moeder en zo is ze toch een beetje bij ons!
  Dank je Eline!

 8. Eline heeft voor mij een prachtige ketting gemaakt waar de verfijning en het vakmanschap vanaf spat! Ook het proces ernaar toe is ontzettend prettig verlopen.
  Super.

 9. Een paar jaar na het overlijden van mijn moeder had ik de behoefte de trouwringen van mijn ouders en een ring die mijn moeder dagelijks droeg om te laten smelten tot een ring voor mijzelf maar op termijn ook weer voor mijn dochters.
  Samen met Eline hebben we bedacht hoe dit eruit zou zien, zodanig dat ik de ring nu kan dragen zoals ik wil en hij later eventueel in tweeën gesplitst kan worden voor mijn dochters. Het resultaat is prachtig geworden! De onderkant is de trouwring van mijn vader met de inscriptie van mijn moeder (haar naam dus) en de bovenkant is zoals de ring die zij dagelijks droeg maar vernieuwd en met nieuwe steentjes erin.
  Toen ik ‘m vanochtend aan mijn vinger schoof was het net of ik de hand van mijn moeder zag…beetje emotioneel maar heel mooi!
  Mijn dochters vinden ‘m ook prachtig maar vooral het gevoel dat ik erbij heb als ik de ring draag is me enorm veel waard; een heel dierbare herinnering.
  Dank je wel Eline, je hebt het erg mooi gedaan!

 10. Mijn wit gouden trouwring heeft Eline op een speelse wijze verbonden met twee geel gouden ringetjes, welke mijn kleinzoontjes symboliseren.
  Daarbij heeft de diamant uit mijn solitaire ring een prominent plaatsje gekregen.
  Een prachtig resultaat!

 11. Bent U van plan een sieraad te laten maken dan hoeft u niet te twijfelen over Eline de Visser!
  Na prettig gebrainstormd te hebben over het ontwerp heeft ze voor mij een prachtige hanger ontworpen en gemaakt die helemaal naar mijn zin is!

 12. Na het overlijden van mijn vader wilde ik dolgraag een ring met zijn vingerafdruk laten maken. Eline is vanaf het eerste moment ontzettend vriendelijk, warm en meedenkend geweest. Samen hebben we een ontwerp bedacht dat al mijn ideeën tot een geheel bracht. Hij is prachtig geworden en voelde ook meteen vertrouwd! Dankjewel, Eline!

 13. Zo blij met het hangertje dat Eline gemaakt heeft voor onze dochter. Onze zoon vond het ook prachtig en heeft gevraagd of Eline voor hem een ring kon maken van de restanten van mijn sieraden. Ook dit is weer een bijzonder sieraad geworden. Eline bedankt. Mocht ik ooit nog een bijzonder sieraad gemaakt willen hebben dan kom ik zeker weer terug.

 14. Eline heeft van een gouden horloge van mijn overleden moeder, wat ik nooit droeg, een prachtige ring ervan gemaakt! Verder heeft ze een andere ring weer helemaal opgeknapt zodat deze er weer als nieuw uitziet. Mooi om te zien hoe Eline van ongedragen gouden sieraden weer iets nieuws maakt waardoor de sieraden niet meer in een kistje blijven liggen maar weer gedragen worden. Dominique

 15. Eline heeft een prachtige hanger gemaakt voor mijn dochter. De hanger is gemaakt van bestaande sieraden van mij. Het is een mooi herinneringssieraad geworden waar we allebei heel blij mee zijn. Eline denkt mee, houdt zich aan de afspraken. Fijn om mee te werken. Zeker voor herhaling vatbaar. Eline bedankt.
  Ellen

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Eline de Visser | Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes