Herdenkingssieraden

Het laten maken van een as- of herdenkingssieraad is een emotionele gebeurtenis. U heeft afscheid moeten nemen van uw dierbare. Vaak heeft u naast de herinnering aan deze dierbare nog iets tastbaars in huis. Denk aan as, een lokje haar, een vingerafdruk of sieraden die uw dierbare droeg. Met al deze tastbare herinneringen kunt u heel persoonlijke en unieke sieraden op maat laten maken en zo uw dierbare blijvend herdenken.

Herdenkingssieraden van uw eigen goud

Sieraden laten maken van oud goud is ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de trouwring(en) van uw vader of moeder. Van deze vaak niet draagbare sieraden kunt u een persoonlijk sieraad laten maken. De ring kan in originele staat, waarbij de gravure intact blijft, op maat gemaakt worden en met de toevoeging van bijvoorbeeld een mooie steen weer een nieuw uiterlijk krijgen. Ook kunt u het goud laten omsmelten en er een geheel nieuw sieraad van laten maken. In dit sieraad kunt u ook het as, een lokje haar of de vingerafdruk laten verwerken.

Herdenkingssieraden

Persoonlijk gesprek

In een eerste gesprek, dat overigens gratis en vrijblijvend is, gaan we uw wensen en ideeën voor het herdenkingssieraad bespreken. Met deze informatie starten we tijdens het gesprek al met een ontwerp maken van het te maken sieraad. Na het gesprek ontvangt u een prijsindicatie en werk ik het ontwerp verder uit. Als dit naar wens is ga ik het herdenkingssieraad in eigen atelier maken.

Herdenkingssieraad in opdracht

Ook graag mooie herdenkingssieraden op maat in opdracht laten maken? Ik hoor graag van u. Neem vrijblijvend contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Ik plan de afspraak bij mij in het atelier in Boxtel om in alle rust uw wensen te bespreken.

Ik hoor graag van u.

Met warme groet,
Eline de Visser