Draag je dierbare weer dichtbij...

Voor een persoonlijk herdenkingssieraad op maat
Bekijk de mogelijkheden

Herdenkings­sieraden

Het laten maken van een as- of herdenkingssieraad is een emotionele gebeurtenis.

Je hebt afscheid moeten nemen van je dierbare. Vaak heb je naast de herinnering aan deze dierbare nog iets tastbaars in huis. Denk aan as, een lokje haar, een vingerafdruk of sieraden die jouw dierbare droeg. Met al deze tastbare herinneringen kun je heel persoonlijke en unieke sieraden op maat laten maken en zo jouw dierbare blijvend herdenken

Het hergebruik van jouw oude goud

Sieraden laten maken van oud goud is ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de trouwring(en) van je vader of moeder.

Van deze vaak niet draagbare sieraden kun je een persoonlijk sieraad laten maken. De ring kan in originele staat, waarbij de gravure intact blijft, op maat gemaakt worden en met de toevoeging van bijvoorbeeld een mooie steen weer een nieuw uiterlijk krijgen.

Ook kun je het goud laten omsmelten en er een geheel nieuw sieraad van laten maken. In dit sieraad kun je ook het as, een lokje haar of de vingerafdruk laten verwerken.

Zit er een voor jou bij?

persoonlijk gesprek

Ontdek een wereld vol mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Laat je wensen en ideeën de vrije loop en ik zal een uniek ontwerp maken voor jouw perfecte sieraad.

Met ambachtelijk vakmanschap en oog voor detail, vervaardig ik in mijn eigen atelier een prachtig sieraad dat je dierbare altijd dicht bij je hart zal houden.

Elk herdenkingssieraad wordt met liefde met de hand gemaakt, waardoor het een echt persoonlijk kunstwerk wordt.

Creëer een blijvende herinnering door een beetje as of een vingerafdruk te laten verwerken in jouw unieke sieraad.

Ben je benieuwd?

Unieke herdenkings­sieraden

Wil jij ook een mooie herdenkingssieraad op maat in opdracht laten maken? Ik hoor graag van je.

Neem vrijblijvend contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Ik plan de afspraak bij mij in het atelier in Boxtel om in alle rust je wensen te bespreken.

Een unieke herinnering?

Reviews

Ik ben bij Eline terecht gekomen voor het maken van een herdenkingssieraad van mijn dochter en mijn man, om die twee te combineren in 1 sieraad. Dit was best een lastige klus, maar Eline heeft net zolang gepuzzeld tot het precies was wat ik wilde. Het is een prachtige hanger geworden waar ik heel blij mee ben. Bedankt Eline, dat jij precies aanvoelde wat ik wilde en zoiets moois gemaakt hebt!

Antonie Liket

Ik ben aangesloten bij Het Nederlands Gilde van Goudsmeden

© 2021- 2024 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier, Erwin Maes, Karin van de Laar Fotografie en Studio Albert