Herdenkings­sieraden

Het laten maken van een as- of herdenkingssieraad is een emotionele gebeurtenis.

Je hebt afscheid moeten nemen van je dierbare. Vaak heb je naast de herinnering aan deze dierbare nog iets tastbaars in huis. Denk aan as, een lokje haar, een vingerafdruk of sieraden die jouw dierbare droeg. Met al deze tastbare herinneringen kun je heel persoonlijke en unieke sieraden op maat laten maken en zo jouw dierbare blijvend herdenken

persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Tijdens dit gesprek maak ik een ontwerp van het te maken sieraad. Als dit ontwerp en de prijsindicatie naar wens zijn, ga ik in eigen atelier het sieraad vervaardigen. Je krijgt op deze manier een mooi en draagbaar sieraad waardoor je jouw dierbare weer dicht bij je hart kunt dragen. Alle herdenkingssieraden worden met de hand gemaakt. Echt persoonlijke en unieke sieraden dus.

Ben je benieuwd?

Het hergebruik van jouw oude goud

Sieraden laten maken van oud goud is ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de trouwring(en) van je vader of moeder. Van deze vaak niet draagbare sieraden kun je een persoonlijk sieraad laten maken. De ring kan in originele staat, waarbij de gravure intact blijft, op maat gemaakt worden en met de toevoeging van bijvoorbeeld een mooie steen weer een nieuw uiterlijk krijgen. Ook kun je het goud laten omsmelten en er een geheel nieuw sieraad van laten maken. In dit sieraad kun je ook het as, een lokje haar of de vingerafdruk laten verwerken.

Zit er een voor jou bij?

Unieke herdenkings­sieraden

Wil jij ook een mooie herdenkingssieraad op maat in opdracht laten maken? Ik hoor graag van je. Neem vrijblijvend contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Ik plan de afspraak bij mij in het atelier in Boxtel om in alle rust je wensen te bespreken.

Een unieke herinnering?

Reviews

Ik ben bij Eline terecht gekomen voor het maken van een herdenkingssieraad van mijn dochter en mijn man, om die twee te combineren in 1 sieraad. Dit was best een lastige klus, maar Eline heeft net zolang gepuzzeld tot het precies was wat ik wilde. Het is een prachtige hanger geworden waar ik heel blij mee ben. Bedankt Eline, dat jij precies aanvoelde wat ik wilde en zoiets moois gemaakt hebt!

Antonie Liket

© 2021- 2023 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes