Ervaringen

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina uw ervaring te delen.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

97 Reacties

 1. Na gezocht te hebben naar een goede goudsmid op het internet, kwam ik uit op de website van Eline de Visser. Mede door de goede reviews en de afbeeldingen van haar sieraden, nam ik contact met Eline op.
  Ik wilde een mooie speld/broche laten maken voor een predikante.
  Na het een en ander te hebben overlegd, is Eline aan de slag gegaan. Tussentijds kreeg ik veel informatie en foto’s toegestuurd hoe het sieraad vorm begon te krijgen.
  Het resultaat is schitterend geworden. Eline heeft een mooi gouden kruisje gemaakt met daar bovenop een klein hartje van zilver.
  Echt een kunstwerk geworden.
  Eline, heel erg bedankt voor het maken, voor al het goede advies, en bovenal….je bent een topper.
  Wat was de predikant er blij mee.
  Ik zou zeggen, ga zo door met je werk, en ik kan jou alleen maar bij iedereen van harte aanbevelen.

  Dankjewel

 2. Eline heeft de trouwring van mijn oma voor mij op maat gemaakt , en van het stukje goud dat overbleef en van een stukje wit goud en diamantjes van mijn moeder een mooi hangertje gemaakt , in een woord geweldig mooi geworden. Het hangertje en de ring zijn heel dierbaar voor mij.

  Bedankt Eline.

 3. Eline heeft van de trouwringen van mijn man en mijzelf een prachtige wikkelring gemaakt.
  Symbool van hoe onze levens met elkaar verweven waren en blijven.
  Een prachtige herinnering en een heel mooi sierraad!
  Dankjewel Eline!

 4. Ik ben bij Eline terecht gekomen voor het maken van een herdenkingssieraad van mijn dochter en mijn man, om die twee te combineren in 1 sieraad. Dit was best een lastige klus, maar Eline heeft net zolang gepuzzeld tot het precies was wat ik wilde. Het is een prachtige hanger geworden waar ik heel blij mee ben. Bedankt Eline, dat jij precies aanvoelde wat ik wilde en zoiets moois gemaakt hebt!

 5. Na gezocht te hebben naar een goede goudsmid bij mij in buurt, een afspraak gemaakt met Eline, mede ingegeven door de goede reviews die ik las. Ik wilde de trouwringen van mijn ouders laten samenvoegen en had ook nog een broche en een ringetje. Er bleken in totaal 4 diamantjes in de broche te zitten (wat ik niets wist) en 1 in het ringetje.=totaal 5 steentjes. Die zou Eline tussen de 2 ringen zetten. Pas thuis bedacht ik me hoe mooi dit was, mijn ouders kregen samen 5 kinderen. Helaas sneuvelde 1 steentje bij het eruit halen,, dat was jammer. Eliine begreep goed hoe belangrijk de waarde van die 5 steentjes voor me was, dus zij heeft er voor gezorgd dat het helemaal goed kwam. Mijn ervaring met Eline is dat zij een vakvrouw is, tactvol, en zich tevens in anderen kan verplaatsen. Ontzettend bli ben ik met het mooie aandenken aan mijn ouders. Het is of ze toch een beetje met me mee gaan op mijn pad.. Bedankt Eline, het is geweldig, je bent een kanjer.

 6. Om mijn oude sieraden een nieuw leven in te blazen, kwam ik via internet terecht bij Eline, op haar site zag ik mijn droom ring. Bij onze eerste ontmoeting was er gelijk de click en begrip van Eline en was er verdere uitleg niet nodig. Na een maandje wachten kwam het telefoontje dat de ring klaar was. Vol verwachting naar Boxtel en ja hoor, precies wat ik bedoelde had ze voor mij gemaakt. ELINE bedankt. Groetjes Maria

 7. Vandaag samen met onze oudste dochter onze sieraden opgehaald.
  Ze zijn ontzettend mooi geworden.
  Allebei iets anders, iets wat bij ons past.
  Wat zijn we daar blij mee.
  Zo’n dierbare herinneringen aan mijn lieve ouders en haar opa en oma.

  Dankjewel Eline

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Eline de Visser | Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes