Ervaringen

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina uw ervaring te delen.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

119 Reacties

 1. Fijne samenwerking met Eline gehad. Ze denkt in mogelijkheden, ze is kundig en betrouwbaar. Ze had eerder nog niet met vulkaanglas gewerkt, maar ze heeft zowel het glas als het “verhaal” ervan prima weten te vangen in de hanger die ik voor mijn vrouw heb laten maken. Het ziet er prachtig uit – heel erg bedankt!

 2. Eline heeft een prachtige ketting gemaakt van de trouwringen van mij en mijn overleden man. Ben er super blij mee.
  Ze denkt met je mee en maakt er een mooi sierraad van.

  Dank je wel.

  Anja kamphorst

 3. Gisteren mijn ring opgehaald. Wat ben ik blij met het eindresultaat. Ik was al een tijdje op zoek geweest op internet en bij juweliers. Ik wilde een ring met een granaat maar kon de juiste ring niet vinden. En toen kwam alles samen bij Eline ! Door de gesprekken met haar de voorbeelden en haar vakwerk heb ik nu een prachtige unieke ring !

 4. 2 sieraden die niet gedragen werden, opnieuw gebruikt voor een prachtige ring (goud met groene steen). Eline voelt super goed aan wat je eigen ideeen zijn en geeft praktisch advies om het een draagbaar sieraad te maken.

 5. Ben super blij met mijn mooie armband, gemaakt van oud goud en de trouwringen van mijn ouders en de bloedkoraal van de eerste ring gekregen van mijn man!

  Bedankt Eline

 6. Lieve Eline, ik ben enorm blij met de door jou gemaakte ring. Prachtig hoe jij het verleden en heden bij elkaar hebt gebracht en daar een mooi, bij mij passend, geheel van hebt gemaakt. Ik heb de gesprekken met jou als zeer prettig ervaren. Dankjewel!

 7. Vandaag kon ik het speciaal voor mijn dochter gemaakte sieraad ophalen. Een prachtige hanger, gemaakt van oude sieraden van mijn moeder, ter gelegenheid van de 40e verjaardag van mijn dochter. Het is een hartverwarmend sieraad geworden. Hedendaags en draagbaar. Ik kan niet wachten om het haar te geven. Veel dank, Eline! Je bent een toegankelijke vakvrouw.

 8. Lieve Eline,

  Gisteren mijn sieraad bij je opgehaald, was sprakeloos over het eindresultaat!!
  De trouwring van mijn overleden man , “samengesmolten “ met mijn eigen trouwring, gemaakt zoals ik het bedoelde: een prachtige herinnering voor altijd. TOP.
  Door haar geweldige ideeën, praten over de diverse mogelijkheden en haar vakkundig werken is mijn wens vervuld, een geweldige mooie ring, draag hem met trots en heb het gevoel dat mijn man weer een beetje dichter bij me is.

  Heel , heel veel dank Eline,

  Warme groet
  Antoinette Hendriks.

 9. De ring van mijn oma die ik al meer dan 30 jaar met veel liefde droeg na haar overlijden, was helaas na al die jaren op en niet meer goed te restaureren. Op advies van Eline hebben we toen besloten deze ring samen met wat andere dierbare sieraden letterlijk samen te smelten tot een moderne versie van mijn oma’s ring met een prachtige nieuwe bruine saffier. Tevens kon Eline hiervan een 2e ring maken waar een kleine bruine diamant in verwerkt is. Het was ontzettend fijn om met Eline te sparren en te voelen dat ze direct begreep waar ik heen wilde. Ik had gelijk het volste vertrouwen en terecht….ze heeft 2 prachtige ringen gecreëerd met een onbetaalbaar emotionele waarde. Dank je wel Eline en graag nog eens tot ziens, er is nog ruimte op de vingers 😉

 10. Mijn zus Nancy en ik hebben beiden een prachtige ring laten maken door Eline. De ringen zijn gemaakt van de gouden trouwringen van onze ouders. Daarbij hebben we allebei een eigen steentje uitgezocht. Het resultaat is prachtig, twee ringen die absoluut bij elkaar horen zoals wij als zussen ook bij elkaar horen maar toch verschillend zijn. Pa had ze absoluut prachtig gevonden en ma was zichtbaar ontroerd.

 11. Na het overlijden van mijn man heb je mijn idee over wat ik met zijn ring wilde, prachtig uitgewerkt tot een schitterende hanger die ik altijd dragen kan.
  Heel erg bedankt Eline.

 12. De afgelopen periode heb ik samen met Eline een ring mogen ontwerpen. Of eigenlijk ik vertelde mijn wensen en Eline luisterde en stelde vragen met als resultaat een prachtige unieke ring. Ben er ontzettend blij mee en heb Eline ervaren als een kundig persoon met passie voor haar vak. Nogmaals dankjewel!

 13. Onze dochter is overleden op de leeftijd van 31 jaar. Met het haar van Jasmijn wilden we een sieraad laten maken. De omschrijving bij de herdenkingssieraden op de site van Eline sprak ons aan en vervolgens hebben we een afspraak kunnen maken om onze persoonlijke voorkeuren voor een sieraad aan te kunnen geven.

  Niels, haar broer, heeft gekozen voor een ring waarin het haar van Jasmijn is verwerkt. Jasmijn haar vader koos voor een zilveren hanger waarin het haar van Jasmijn zou worden verwerkt. . Ik heb een mooie armband met een steen. De steen heeft de lievelingskleur van Jasmijn en onder deze steen is haar van Jasmijn verwerkt. Haar naam staat in alle sieraden in haar eigen handschrift gegraveerd en in de armband staat de tekst ‘ ik zal je nooit vergeten’ gegraveerd.

  Elk sieraad is zorgvuldig doorgesproken. Onze wensen wist Eline goed te verwerken in de sieraden. Het uiteindelijke resultaat is daarom ook precies zoals wij de sieraden voor ogen hadden en wilden.

  We dragen de sieraden iedere dag en het gevoel met deze sieraden Jasmijn een beetje bij ons te hebben, doet ons heel goed.

  Bedankt Eline.

 14. Toen ik begin dit jaar mijn eigen bedrijf begon, wilde ik heel graag een ketting laten maken.
  Ik had wel een ketting die ik 24/7 droeg, maar ik wilde hier een extra hanger aan. Waarin ik mijn passies terug wilde laten komen en eigenlijk ook ontzettend graag mijn logo terug wilde laten komen.

  In gesprek met Eline had ze al vrij snel een prachtig ontwerp gemaakt.
  Zonder al te veel woorden wist ze precies wat ik wilde.

  Toen ik het daadwerkelijke resultaat zag, was ik echt sprakeloos.
  Dit was precies zoals ik in gedachte had.

  Het geeft me kracht, en ik ga hem zeker met heel veel trots dragen!

  Dankjewel!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021- 2023 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes