Ervaringen

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina uw ervaring te delen.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

120 Reacties

 1. Eline heeft een prachtig gouden oorbel hangertje gemaakt voor een goede vriend van mij. Ik kwam met hele specifieke wensen en die heeft ze allemaal verwerkt in het hangertje. Het resultaat is prachtig! De communicatie met Eline is heel prettig en makkelijk, waardoor het hele proces heel soepel verliep. Bedankt Eline!

 2. Eline is een klantvriendelijke ware vakvrouw, die een te klein geworden eenvoudige trouwring voor mij omsmeedde tot een kunstzinnig sieraad voorzien van een saffier. Ik ondervond een luisterend oor en een vlotte afwikkeling. Het was een veel geprezen cadeau op onze gouden bruiloft.

 3. Al vele jaren lagen ze in de kast, gouden oorbellen en ringetjes van vroeger. Sieraden waar herinneringen aan kleven en die je daarom niet weg wilt doen, maar die je ook niet meer draagt. Een goede vriendin en haar dochter hadden hele goede ervaringen met Eline en raadden me aan om contact met haar te zoeken. Wat was dat een fijne ervaring! Een aantal jaren geleden zag ik een mooie hanger voor aan een ketting. We hebben uitgebreid gesproken over de mogelijkheden. Voor Eline was dat geen enkel probleem om te maken. Niets was teveel; als ik na een van onze afspraken toch nog twijfelde over de lengte en/of dikte van de draad, dan kon ik dat nog een keer komen bekijken. Eline ging net zolang door totdat ik dat “wauw” gevoel erbij had. En bij het eindresultaat was dat “wauw” gevoel er absoluut. Ik heb een prachtige hanger die voorzien is van een eigen twist van Eline. Net iets anders dan het originele ontwerp, maar evengoed supergaaf!
  Ik kan niet wachten op haar ontwerp van mijn oorbellen met mooie stenen en het nieuwe ontwerp voor een ketting (gemaakt van een bestaand collier) die ik beide dagelijks kan gaan dragen.

 4. Een paar dagen geleden even bij Eline gaan shoppen nadat ik geld gekregen had voor mijn verjaardag. Ze heeft een mooie voorraad van eigen ontworpen sieraden, stuk voor stuk kunstwerkjes. Mijn keuze is gevallen op een paar oor stekertjes van ruw goud.
  Mooie unieke sieraadjes die ik met veel plezier ga dragen. Bedankt weer Eline, tot een volgende keer.

 5. Een lang gekoesterde wens van mijn vrouw was haar bestaande ring te herzien.
  Eline heeft de ring voorzien van een nieuwe zetting, prachtig uitgevoerd .
  Het resultaat is verbluffend.

  Heel hartelijk bedankt.

 6. Een half jaar nadat mijn man overleden was heb ik contact opgenomen met Eline. Mijn man besloot een einde aan zijn leven te maken. Dit heb ik voordat ik naar Eline toe ging aan haar vertelt en vanaf het begin dat ik bij haar kwam voelde ik me op mijn gemak. Ze nam de tijd om kennis te maken en er ontstond een prachtig creatief/ herdenkingsproces. Eline is een kei in haar vak, is betrokken, heeft humor en geeft je een veelheid aan opties.
  In overleg met haar heb ik een prachtige ring laten maken met daarin oude sieraden verwerkt. De trouwring van mijn man en een zegelring van mijn overleden vader. Zo blijven de beide, voor mij belangrijke mannen zichtbaar door de ring die ik draag. Ik was blij verrast wat er allemaal mogelijk is. De vingerafdruk van mijn man en een beetje as zit heel subtiel verwerkt in het ontwerp. Een gebroken cirkel en het contrast tussen mij en mijn man zit in de combinatie van goud en zilver verwerkt.

  Ik heb ervoor gekozen om een druppelvormige diamant in de ring te verwerken. De steen die voor komt in de tekst die ik heb voorgelezen bij de uitvaart. “Zo zal de steen van mijn verdriet geslepen worden tot een diamant. Een ster aan het firmament waar jij gezien zult worden, waar jij zult schitteren”

  Een ervaring die me bij blijft: Eline had nagedacht hoe ik de ring zou kunnen dragen zodat de richting van de vingerafdruk zo in de ring verwerkt zit dat mijn man “mijn hand vast houdt”.

  Bezig zijn met dit creatief proces helpt in de verwerking. Het wordt van een verschrikkelijke ervaring een dierbare herinnering die ik dagelijks dicht bij me draag. “Eline zo bedankt voor alles”, lieve groet Sandra

 7. Ik had nog wat sieraden van mijn ouders en daar wilde ik “iets” mee. Via via bij Eline terecht gekomen en een afspraak gemaakt. Eerst naar de sieraden gekeken of ze “echt” waren en zodoende ook bruikbaar. Daarna heeft Eline goed geluisterd naar wat ik wilde en kwam met een fantastisch voorstel. Een wikkelring, mooie combinatie van iets van zowel mijn vader als mijn moeder. Tussendoor goed op de hoogte gehouden van de voortgang met af en toe een foto. Met een schitterend resultaat, heel blij mee, al veel complimenten gehad.
  En daarnaast heeft ze ook nog 2 ringen groter/op maat gemaakt.
  Bedankt Eline en zoals het er nu naar uitziet, tot ziens

 8. Een van de favoriete oorstekers van mijn vrouw was pas geleden kwijtgeraakt en uiteraard nergens meer te vinden. Niet in het huis en ook niet op internet.

  Daarom contact gezocht met een goudsmid om dan maar de missende bij te laten maken en hierbij uitgekomen op de site van Eline de Visser.

  Na het opsturen van de foto van het overgebleven oorbelletje kon Eline ons de keus bieden tussen namaken of (!) het bestellen van een nagenoeg identieke set van deze oorbel, die wij niet konden vinden.

  Dit bleek voor ons voordeliger dan bijmaken.

  Eline dank je voor het meedenken met je klanten op deze manier en dank je voor de snelle afhandeling en de fijne communicatie en je persoonlijke bijgevoegde briefkaartje.

  Veel succes gewenst en bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker er weer even aan denken om jou te vragen.

 9. Na gezocht te hebben naar een goede goudsmid op het internet, kwam ik uit op de website van Eline de Visser. Mede door de goede reviews en de afbeeldingen van haar sieraden, nam ik contact met Eline op.
  Ik wilde een mooie speld/broche laten maken voor een predikante.
  Na het een en ander te hebben overlegd, is Eline aan de slag gegaan. Tussentijds kreeg ik veel informatie en foto’s toegestuurd hoe het sieraad vorm begon te krijgen.
  Het resultaat is schitterend geworden. Eline heeft een mooi gouden kruisje gemaakt met daar bovenop een klein hartje van zilver.
  Echt een kunstwerk geworden.
  Eline, heel erg bedankt voor het maken, voor al het goede advies, en bovenal….je bent een topper.
  Wat was de predikant er blij mee.
  Ik zou zeggen, ga zo door met je werk, en ik kan jou alleen maar bij iedereen van harte aanbevelen.

  Dankjewel

 10. Eline heeft de trouwring van mijn oma voor mij op maat gemaakt , en van het stukje goud dat overbleef en van een stukje wit goud en diamantjes van mijn moeder een mooi hangertje gemaakt , in een woord geweldig mooi geworden. Het hangertje en de ring zijn heel dierbaar voor mij.

  Bedankt Eline.

 11. Eline heeft van de trouwringen van mijn man en mijzelf een prachtige wikkelring gemaakt.
  Symbool van hoe onze levens met elkaar verweven waren en blijven.
  Een prachtige herinnering en een heel mooi sierraad!
  Dankjewel Eline!

 12. Ik ben bij Eline terecht gekomen voor het maken van een herdenkingssieraad van mijn dochter en mijn man, om die twee te combineren in 1 sieraad. Dit was best een lastige klus, maar Eline heeft net zolang gepuzzeld tot het precies was wat ik wilde. Het is een prachtige hanger geworden waar ik heel blij mee ben. Bedankt Eline, dat jij precies aanvoelde wat ik wilde en zoiets moois gemaakt hebt!

 13. Na gezocht te hebben naar een goede goudsmid bij mij in buurt, een afspraak gemaakt met Eline, mede ingegeven door de goede reviews die ik las. Ik wilde de trouwringen van mijn ouders laten samenvoegen en had ook nog een broche en een ringetje. Er bleken in totaal 4 diamantjes in de broche te zitten (wat ik niets wist) en 1 in het ringetje.=totaal 5 steentjes. Die zou Eline tussen de 2 ringen zetten. Pas thuis bedacht ik me hoe mooi dit was, mijn ouders kregen samen 5 kinderen. Helaas sneuvelde 1 steentje bij het eruit halen,, dat was jammer. Eliine begreep goed hoe belangrijk de waarde van die 5 steentjes voor me was, dus zij heeft er voor gezorgd dat het helemaal goed kwam. Mijn ervaring met Eline is dat zij een vakvrouw is, tactvol, en zich tevens in anderen kan verplaatsen. Ontzettend bli ben ik met het mooie aandenken aan mijn ouders. Het is of ze toch een beetje met me mee gaan op mijn pad.. Bedankt Eline, het is geweldig, je bent een kanjer.

 14. Om mijn oude sieraden een nieuw leven in te blazen, kwam ik via internet terecht bij Eline, op haar site zag ik mijn droom ring. Bij onze eerste ontmoeting was er gelijk de click en begrip van Eline en was er verdere uitleg niet nodig. Na een maandje wachten kwam het telefoontje dat de ring klaar was. Vol verwachting naar Boxtel en ja hoor, precies wat ik bedoelde had ze voor mij gemaakt. ELINE bedankt. Groetjes Maria

 15. Vandaag samen met onze oudste dochter onze sieraden opgehaald.
  Ze zijn ontzettend mooi geworden.
  Allebei iets anders, iets wat bij ons past.
  Wat zijn we daar blij mee.
  Zo’n dierbare herinneringen aan mijn lieve ouders en haar opa en oma.

  Dankjewel Eline

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021- 2023 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes