Sieraden laten maken

Ben je op zoek naar een mooi en handgemaakt sieraad? Sieraden op maat naar jouw wens en idee. Voor jullie huwelijk, als mooi cadeau, als bedankje, voor een geboorte, misschien zomaar, of hopend dat ze “ja” zegt?

In samenspraak met jou ontwerp ik persoonlijke, exclusieve sieraden die perfect bij jouw wensen en smaak aansluiten. Als vakvrouw kan ik je veel mogelijkheden bieden: goud of zilver of misschien een mooie combinatie. Een ring, een hanger, een paar mooie oorbellen, een armband of misschien een bijzonder collier. Met een mooie diamant of een andere bijzondere steen. Want sieraden met edelstenen zijn ook zeker mogelijk. Ik heb een  mooie collectie edelstenen waar je een keuze uit kan maken.

persoonlijk gesprek

In een eerste gesprek (dat overigens gratis en vrijblijvend is) gaan we jouw wensen en ideeën bespreken. Met deze informatie starten we tijdens het gesprek al met een ontwerp maken van het te maken sieraad. Na het gesprek ontvangt je een prijsindicatie. Als dit naar wens is ga ik het sieraad in eigen atelier maken.

Ben je benieuwd?

Sieraden ontwerpen

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier. Ik kan een sieraad in opdracht maken van nieuw materiaal, ook bestaat de mogelijkheid om van jouw eigen goud een nieuw sieraad te vervaardigen.

Wil je ook iets uniek’s?

Sieraden in opdracht

Wil jij ook mooie en unieke sieraden in opdracht laten maken? Ik hoor graag van je. Neem vrijblijvend contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Ik plan de afspraak bij mij in het atelier in Boxtel om in alle rust je wensen te bespreken.

Een persoonlijk sieraad?

Reviews

© 2021- 2023 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes