Sieraad laten maken

Bent u op zoek naar een mooi en handgemaakt sieraad? Sieraden op maat naar uw wens en idee. Voor uw huwelijk, als mooi cadeau, als bedankje, voor een geboorte, misschien zomaar, of hopend dat ze “ja” zegt? In samenspraak met u ontwerp ik persoonlijke, exclusieve sieraden die perfect bij uw wensen en smaak aansluiten.

Als gediplomeerd goudsmid kan ik u veel mogelijkheden bieden: goud of zilver of misschien een mooie combinatie. Een ring, een hanger, een paar mooie oorbellen, een armband of misschien een bijzonder collier. Met een mooie diamant of een andere bijzondere steen. Want sieraden met edelstenen zijn ook mogelijk.

Sieraad laten ontwerpen

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier. Ik kan een sieraad in opdracht maken van nieuw materiaal, ook bestaat de mogelijkheid om van uw eigen goud een nieuw sieraad te vervaardigen.

sieraad laten maken

Persoonlijk gesprek

In een eerste gesprek, dat overigens gratis en vrijblijvend is, gaan we uw wensen en ideeën bespreken. Met deze informatie starten we tijdens het gesprek al met een ontwerp maken van het te maken sieraad. Na het gesprek ontvangt u een prijsindicatie en werk ik het ontwerp verder uit. Als dit naar wens is ga ik het sieraad in eigen atelier maken.

Sieraad in opdracht

Ook graag mooie sieraden op maat in opdracht laten maken? Ik hoor graag van u. Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk om af te spreken in mijn atelier in Boxtel, maar een bezoek bij u thuis is ook mogelijk.

Ik hoor graag van u.

Met warme groet,
Eline de Visser