Ervaringen

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina uw ervaring te delen.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

103 Reacties

 1. Eline maakte voor mij van “oud goud” een setje van drie ringen. We hadden een leuk en heel informatief gesprek en ik ben heel blij met het resultaat. Het is fijn om iets met zoveel emotionele waarde weer te kunnen dragen. Bedankt!

 2. Eline heeft voor ons huwelijk samen met ons een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze trouwringen. We zijn heel erg tevreden over het resultaat.
  Ook heeft zij een hele mooi collier ontworpen en gemaakt.
  Eline is heel professioneel, aardig in de omgang en houdt zich goed aan afspraken.
  Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.
  Groetjes Diana en Sjanine.

 3. Eline , dankzij jou super goed idee, draag ik nu mijn drie losse ringen als één mooi sieraad samen.

  Dankjewel
  Groet Anne-lies

 4. Twee ringen die jij maakte tot een prachtig sieraad ter herinnering aan mijn overleden man Jan.
  Ik ben er super blij mee.
  Mijn dank hiervoor.
  Groet Jeanne

 5. Heel,erg bedankt voor je mooie collier, ben er erg blij mee !
  Groet
  Annelies

 6. Eline heeft een ontzettend mooie ring mee ontworpen en gemaakt voor me….Contact was fijn,
  Ze denkt echt mee, heeft goede ideeen en veel geduld.
  Ben erg blij met mijn ring, heeft veel betekenis voor mij.

 7. Eline heeft voor mij een witgouden ketting met hanger gemaakt. Uitgangspunt was een redelijk vaag idee van wat ik wilde. Maar na heel veel afstemming is er een resultaat gekomen waar ik heel blij mee ben. Door omstandigheden vond een groot deel van de afstemming via mail plaats. Dus er zijn heel wat tekeningetjes heen en weer gestuurd, waarin Eline me op veel punten waar ik onzeker over was, geadviseerd heeft. Het was een langdurig proces, maar met een mooi resultaat. Heel blij mee!

 8. Samen met Eline een collier ontworpen, bij gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk, met 4 diamantjes, die herinneren aan onze 4 kleinkinderen, met bijpassende oorknopjes. Het geheel is heel erg mooi geworden, fijntjes, en past heel goed bij mij.
  Blij dat ik je gevonden heb en dat we samen tot zoiets moois zijn gekomen.
  Hartelijk bedankt.

 9. Er was maar één ring en twee kleindochters. Het is Eline gelukt om twee armbanden te maken die, zoals de meiden het zeggen, allebei uniek zijn en meteen vertrouwd voelen. Dank Eline, je hebt het heel goed aangevoeld.

 10. Van het goud wat mijn moeder heeft nagelaten, heb ik een hele mooie hanger en oorbellen bij Eline laten maken. Het ontwerp wat wij samen hadden bedacht was wel zo prachtig geworden dat ik haar daarvoor van harte wil bedanken, vooral voor het respect en de liefde die zij heeft gelegd in haar werk heeft mij ontroerd. Dank daarvoor

 11. Ik ben onder de indruk van de vriendelijkheid, de expertise, het flexibele en het meedenken van Eline.
  Er bleek achteraf nog iets niet helemaal in orde met mijn ring, maar dat is super opgelost! Chapeau!

  Bedankt! En tot een volgende gelegenheid!

  Groetjes,
  Marga Verhoeven

 12. Mijn vrouw verloor een oorbel van goud / witgoud; zij droeg die eigenlijk altijd. Op zoek naar een vervanger kwam ik op de site van Eline. Mijn vraag: of ze er één na kon maken. Eline kwam uit zichzelf met een goedkoper alternatief. Zij bood een nieuwe, praktisch gelijkende set aan in plaats van (relatief duur) namaken. Wij zijn gered en hebben een reserve-oorbel voor het geval het nog een keer zou gebeuren…

 13. Eline heeft voor mij een prachtige hanger gemaakt, naar een voorbeeld wat ik had. Ze denkt mee, past indien nodig aan tijdens het maken, ze heeft een goede kijk op wat mooi zal worden. Ik ben heel blij dat ik voor haar gekozen heb!

 14. Van drie ringen van mijn overleden moeder 1 ring laten maken. Hij is prachtig geworden! Ik ben er super blij mee! Bedankt Eline!

 15. Van de armband van mijn oma een super mooie ring laten maken, welke ik nu elke dag kan dragen! Was fijn om dat zo met jou te mogen doen Eline! Heel erg blij mee! Groetjes Louise

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Eline de Visser | Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes