WIE BEN IK?

Een klein stukje over mezelf.

Ik ben Eline de Visser, gediplomeerd goudsmid en mama van twee jongens. Ik woon samen in Boxtel, een leuk dorp onder de rook van Den Bosch.

Na het doorlopen van de Vakschool in Schoonhoven heb ik een aantal jaren bij een juwelier gewerkt. Na een wereldreis van 10 maanden en een kleine uitstap in een andere bedrijfstak bleef het edelsmeden me trekken.

13 jaar geleden heb ik de beslissing genomen om voor mezelf te beginnen als goudsmid. Langzaam heb ik mijn bedrijf opgebouwd tot waar ik nu sta en trots op ben.

De laatste 5 jaar heb ik veel geïnvesteerd in opleiding, training en gereedschap om nog beter het beeld in mijn hoofd om te kunnen zetten naar een persoonlijk sieraad voor jou.

WAT DOE IK?

Het liefst maak ik de hele dag mooie sieraden!

Het mooiste van het goudsmeden is dat je een emotie of herinnering mag omzetten naar een persoonlijk en uniek sieraad.

Hoe bijzonder is het om jouw verhaal te laten vormgeven tot een bijzonder juweel. Een sieraad wat ook echt bij jou past en waar niemand verder mee rondloopt.

Met de sieraden uit mijn eigen collectie creëer ik een nieuw verhaal. Een verhaal waar jij zelf verder invulling aan gaat geven.

Ik heb nog nooit een seconde spijt gehad van de keuze om volledig voor mezelf te beginnen. Elke dag zit ik weer met veel plezier in mijn eigen atelier! Om mooie, persoonlijke, exclusieve sieraden te maken.

Ik heet je graag welkom in mijn atelier.

Nog meer weten over mij? Lees dit leuke interview wat ik had met Agent Cooper 

Wil je graag kennismaken?

Contact

Waar kan ik je mee helpen?

Ik ben aangesloten bij Het Nederlands Gilde van Goudsmeden

© 2021- 2024 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier, Erwin Maes, Karin van de Laar Fotografie en Studio Albert