Voor persoonlijke trouwringen

passend bij jullie wensen en ideeën

Bijzondere trouwringen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! In elk opzicht gaat dit een fantastische dag worden. Bij zo’n prachtige dag horen uiteraard ook bijzondere trouwringen. Trouwringen op maat voor jullie gemaakt, voor ieder van jullie een speciale ring, modern en toch ook tijdloos, te dragen voor de rest van jullie leven samen.

Vrijblijvend gesprek

Voor al je trouwringen, of ze nu gemaakt zijn van geelgoud, witgoud of een mooie combinatie met roodgoud, neem gerust contact met mij op voor een bespreking van de mogelijkheden. Tijdens een eerste, gratis en vrijblijvend gesprek zullen we jullie wensen uitgebreid doornemen, zodat ik een nauwkeurige kostenindicatie kan opstellen. Vervolgens zal ik de unieke trouwringen tot in detail ontwerpen, om ze daarna met vakmanschap in mijn eigen atelier te vervaardigen.

Ben je benieuwd?

Unieke trouwringen

 

Jullie ringen hoeven niet hetzelfde te zijn. Het belangrijkste is dat ze persoonlijk bij jullie beiden passen.

Misschien wil de één een brede ring omdat die beter bij de hand past, terwijl de ander juist de voorkeur geeft aan een smalle ring omdat een brede ring oncomfortabel zit.

Je hoeft als partners geen identieke ringen te kiezen. Kies een ring die bij jou persoonlijkheid past. Samen vormen jullie al een prachtig paar!

Uniek als jij?

Ringen met een verhaal

Een set ringen kan bijvoorbeeld ook gemaakt worden van het goud van de sieraden van jullie familie(s). Ringen waar de verlovingsringen in zijn verwerkt of de (trouw)ring van een (overleden) ouder. Of de ring van oma wellicht vermaken tot je eigen trouwring. Op deze manier krijgt Something old, Something new een heel nieuwe betekenis!

Een herinnering voor jou?

Reviews

Ik ben aangesloten bij Het Nederlands Gilde van Goudsmeden

© 2021- 2024 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier, Erwin Maes, Karin van de Laar Fotografie en Studio Albert