Bekijk hier de eigen collectie

voor je nieuwe lievelingssieraad
Laat je betoveren!

Eigen collectie

Laat zien wie je bent met een mooi en uniek sieraad. Je durft je eigen weg te kiezen en laat je niet vertellen wat je moet doen.  Eigenzinnig en krachtig. Dat is wie jij bent en dat wil je laten zien.

 Met de statement sieraden uit mijn eigen collectie sieraden laat ik je vanuit je eigen kracht stralen. Ik combineer strakke met grillige vormen om een mooi spanningsveld te creëren. 

Kom passen in mijn atelier om te kijken welke bij je past. Uiteraard kan het sieraad ook online besteld worden. Neem ook hiervoor contact met mij op.

Kwaliteit

Ieder sieraad is uniek door de grillige vormen en de gebruikte stenen. Je draagt dus een echte one-of-a-kind! De stenen die ik gebruik zijn van goede kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 14 of 18 kt geel-, wit- en roodgoud.

If you like it. wear it!

uniek & handgemaakt

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier. Ik ben steeds bezig met het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe sieraden zodat er altijd keuze is uit een mooi uniek sieraad.

Kom je passen?

Als je interesse hebt in een sieraad ben je van harte welkom om dit sieraad te komen bekijken en te passen in mijn atelier. Je kan dan goed beoordelen of het sieraad ook bij jou of degene aan wie je het cadeau wilt doen past. Neem via mail of telefoon contact op met mij.

Zit er een voor jou bij?

Ik ben aangesloten bij Het Nederlands Gilde van Goudsmeden

© 2021- 2024 Eline de Visser |  Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier, Erwin Maes, Karin van de Laar Fotografie en Studio Albert