Eigen collectie

Ben je op zoek naar een mooi en handgemaakt sieraad? Naast werk in opdracht heb ik een eigen collectie sieraden. In deze collectie combineer ik strakke met grillige vormen om een mooi spanningsveld te creëren.

Kom passen in mijn atelier om te kijken welke bij je past. Uiteraard kan het sieraad ook online besteld worden. Neem ook hiervoor contact met mij op.

Kwaliteit

Ieder sieraad is uniek door de grillige vormen en de gebruikte stenen. Je draagt dus een echte one-of-a-kind! De stenen die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 14 of 18 kt geel- en witgoud. Soms ook gecombineerd met zilver.

uniek & handgemaakt

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier. Ik ben steeds bezig met het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe sieraden zodat er altijd keuze is uit een mooi uniek sieraad.

Kom je passen?

Als je interesse hebt in een sieraad ben je van harte welkom om dit sieraad te komen bekijken en te passen in mijn atelier. Je kan dan goed beoordelen of het sieraad ook bij jou of degene aan wie je het cadeau wilt doen past. Neem via mail of telefoon contact op met mij. 

Zit er een voor jou bij?

© 2021 Eline de Visser | Algemene voorwaarden & Privacyverklaring | Design door Studio Anna Bedaux
Fotografie door Antoinet Murier en Erwin Maes