One-of-a-kind Collectie

Bent u op zoek naar een mooi en handgemaakt sieraad? Naast werk in opdracht heb ik een eigen collectie sieraden. In deze collectie combineer ik strakke met grillige vormen om een mooi spanningsveld te creëren.

Ieder sieraad is uniek door de grillige vormen en de gebruikte stenen. Je draagt dus een echte one-of-a-kind! De stenen die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 14 of 18 kt geel- en witgoud. Soms ook gecombineerd met zilver.

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier. Ik ben steeds bezig met het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe sieraden zodat er altijd keuze is uit een mooi uniek sieraad.

Komt u passen?

Als u interesse heeft in een sieraad bent u van harte welkom om dit sieraad te komen bekijken en te passen in mijn atelier. U kunt dan goed beoordelen of het sieraad ook bij u of degene aan wie u het cadeau wilt doen past. Neem via mail of telefoon contact op met mij.

Uiteraard kan het sieraad ook online besteld worden. Neem ook hiervoor contact met mij op.

Ik hoor graag van u.

Met warme groet,
Eline de Visser

Eline de visser oorhanger