Assieraden op maat, als locket of verwerkt in gekleurd glas.

U heeft afscheid moeten nemen van uw dierbare. Vaak heeft u nog iets tastbaars in huis, denk aan as, een lokje haar, een vingerafdruk of een kledingstuk. Al deze tastbare herinneringen kunt u laten vermaken tot een sieraad. De E-line collectie as- en herdenkingssieraden maakt een draagbaar sieraad met as, haar, textiel of vingerafdruk mogelijk, om zo uw verloren dierbare dichtbij u te dragen.

De E-line as- en herdenkingssieradencollectie bestaat uit zilveren ronde kastjes waarin het textiel, haar of het as wordt bewaard. De kastjes komen in drie verschillende formaten: 25 mm, 20 mm en 15 mm doorsnede. Het sieraad wordt afgeschermd met sterk mineraalglas. Op dit glas kunt u een vingerafdruk of foto laten graveren.

Rouw of assieraad naar uw wens

U kiest een zilveren ronde kast en vanuit die kast kunt u een rouwsieraad naar uw wens laten maken, zoals een hanger, ring, armband, bedel, speldje. U geeft zelf aan wat u verwerkt wilt hebben in het rouwsieraad. Het kan alleen een stukje textiel zijn van bijvoorbeeld de lievelingssjaal van uw moeder of oma. Of een stukje uit de favoriete stropdas van uw vader of opa. Naast het verwerken van het textiel in het rouwsieraad bestaat de mogelijkheid om ook as of haar te bewaren in de rouwsieraden. Dit kan in combinatie, bijvoorbeeld as onder de stof of het haar in de kast en een foto op het glas gegraveerd.

Elvira en Elise glaskralen met as

Naast een E-line herdenkingssieraad kunt u ook kiezen voor de Elvira glashanger. De hanger bevat een mooie glaskraal waar het as in wordt verwerkt. De glaskraal weerspiegelt prachtig in de hoogglans zilveren schotel waarop de kraal is bevestigd. Naast deze hanger is er de Elise-serie. Een serie van elegante assieraden waarop een glaskraal is bevestigd waarin het as is verwerkt.

Assieraad in opdracht

Ook graag een persoonlijk E-line assieraad of glaskraal met as op maat laten maken? Ik hoor graag van u. Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk om af te spreken in mijn atelier in Boxtel, maar een bezoek bij u thuis is ook mogelijk.

Ik hoor graag van u.

Met warme groet,
Eline de Visser