Gastenboek

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina een bericht achter te laten in mijn gastenboek.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

Met warme groet,

Eline de Visser

 

 

Boxtel, Noord-Brabant

06 19 44 81 00

eline@elinedevisser.nl

eline-de-visser
Showing 93 comments
 • Jet Schoenmakers
  Beantwoorden

  Bent U van plan een sieraad te laten maken dan hoeft u niet te twijfelen over Eline de Visser!
  Na prettig gebrainstormd te hebben over het ontwerp heeft ze voor mij een prachtige hanger ontworpen en gemaakt die helemaal naar mijn zin is!

 • Alexandra Droomers
  Beantwoorden

  Na het overlijden van mijn vader wilde ik dolgraag een ring met zijn vingerafdruk laten maken. Eline is vanaf het eerste moment ontzettend vriendelijk, warm en meedenkend geweest. Samen hebben we een ontwerp bedacht dat al mijn ideeën tot een geheel bracht. Hij is prachtig geworden en voelde ook meteen vertrouwd! Dankjewel, Eline!

 • Ellen
  Beantwoorden

  Zo blij met het hangertje dat Eline gemaakt heeft voor onze dochter. Onze zoon vond het ook prachtig en heeft gevraagd of Eline voor hem een ring kon maken van de restanten van mijn sieraden. Ook dit is weer een bijzonder sieraad geworden. Eline bedankt. Mocht ik ooit nog een bijzonder sieraad gemaakt willen hebben dan kom ik zeker weer terug.

 • Dominique
  Beantwoorden

  Eline heeft van een gouden horloge van mijn overleden moeder, wat ik nooit droeg, een prachtige ring ervan gemaakt! Verder heeft ze een andere ring weer helemaal opgeknapt zodat deze er weer als nieuw uitziet. Mooi om te zien hoe Eline van ongedragen gouden sieraden weer iets nieuws maakt waardoor de sieraden niet meer in een kistje blijven liggen maar weer gedragen worden. Dominique

 • Ellen
  Beantwoorden

  Eline heeft een prachtige hanger gemaakt voor mijn dochter. De hanger is gemaakt van bestaande sieraden van mij. Het is een mooi herinneringssieraad geworden waar we allebei heel blij mee zijn. Eline denkt mee, houdt zich aan de afspraken. Fijn om mee te werken. Zeker voor herhaling vatbaar. Eline bedankt.
  Ellen

 • Johanna
  Beantwoorden

  Eline maakte voor mij van “oud goud” een setje van drie ringen. We hadden een leuk en heel informatief gesprek en ik ben heel blij met het resultaat. Het is fijn om iets met zoveel emotionele waarde weer te kunnen dragen. Bedankt!

 • Sjanine de Jong
  Beantwoorden

  Eline heeft voor ons huwelijk samen met ons een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze trouwringen. We zijn heel erg tevreden over het resultaat.
  Ook heeft zij een hele mooi collier ontworpen en gemaakt.
  Eline is heel professioneel, aardig in de omgang en houdt zich goed aan afspraken.
  Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen.
  Groetjes Diana en Sjanine.

 • Anne-lies van Esch
  Beantwoorden

  Eline , dankzij jou super goed idee, draag ik nu mijn drie losse ringen als één mooi sieraad samen.

  Dankjewel
  Groet Anne-lies

 • Jeanne T
  Beantwoorden

  Twee ringen die jij maakte tot een prachtig sieraad ter herinnering aan mijn overleden man Jan.
  Ik ben er super blij mee.
  Mijn dank hiervoor.
  Groet Jeanne

 • Annelies
  Beantwoorden

  Heel,erg bedankt voor je mooie collier, ben er erg blij mee !
  Groet
  Annelies

 • Marianne
  Beantwoorden

  Eline heeft een ontzettend mooie ring mee ontworpen en gemaakt voor me….Contact was fijn,
  Ze denkt echt mee, heeft goede ideeen en veel geduld.
  Ben erg blij met mijn ring, heeft veel betekenis voor mij.

 • Marc den Braven
  Beantwoorden

  Eline heeft voor mij een witgouden ketting met hanger gemaakt. Uitgangspunt was een redelijk vaag idee van wat ik wilde. Maar na heel veel afstemming is er een resultaat gekomen waar ik heel blij mee ben. Door omstandigheden vond een groot deel van de afstemming via mail plaats. Dus er zijn heel wat tekeningetjes heen en weer gestuurd, waarin Eline me op veel punten waar ik onzeker over was, geadviseerd heeft. Het was een langdurig proces, maar met een mooi resultaat. Heel blij mee!

 • Annie Welvaarts
  Beantwoorden

  Samen met Eline een collier ontworpen, bij gelegenheid van ons 50 jarig huwelijk, met 4 diamantjes, die herinneren aan onze 4 kleinkinderen, met bijpassende oorknopjes. Het geheel is heel erg mooi geworden, fijntjes, en past heel goed bij mij.
  Blij dat ik je gevonden heb en dat we samen tot zoiets moois zijn gekomen.
  Hartelijk bedankt.

 • Monique Nieuweboer
  Beantwoorden

  Er was maar één ring en twee kleindochters. Het is Eline gelukt om twee armbanden te maken die, zoals de meiden het zeggen, allebei uniek zijn en meteen vertrouwd voelen. Dank Eline, je hebt het heel goed aangevoeld.

 • Hannie Schakenraad
  Beantwoorden

  Van het goud wat mijn moeder heeft nagelaten, heb ik een hele mooie hanger en oorbellen bij Eline laten maken. Het ontwerp wat wij samen hadden bedacht was wel zo prachtig geworden dat ik haar daarvoor van harte wil bedanken, vooral voor het respect en de liefde die zij heeft gelegd in haar werk heeft mij ontroerd. Dank daarvoor

 • Marga Verhoeven
  Beantwoorden

  Ik ben onder de indruk van de vriendelijkheid, de expertise, het flexibele en het meedenken van Eline.
  Er bleek achteraf nog iets niet helemaal in orde met mijn ring, maar dat is super opgelost! Chapeau!

  Bedankt! En tot een volgende gelegenheid!

  Groetjes,
  Marga Verhoeven

 • Ruud Vlek
  Beantwoorden

  Mijn vrouw verloor een oorbel van goud / witgoud; zij droeg die eigenlijk altijd. Op zoek naar een vervanger kwam ik op de site van Eline. Mijn vraag: of ze er één na kon maken. Eline kwam uit zichzelf met een goedkoper alternatief. Zij bood een nieuwe, praktisch gelijkende set aan in plaats van (relatief duur) namaken. Wij zijn gered en hebben een reserve-oorbel voor het geval het nog een keer zou gebeuren…

 • Eef Dupont
  Beantwoorden

  Eline heeft voor mij een prachtige hanger gemaakt, naar een voorbeeld wat ik had. Ze denkt mee, past indien nodig aan tijdens het maken, ze heeft een goede kijk op wat mooi zal worden. Ik ben heel blij dat ik voor haar gekozen heb!

 • Marieke Schellekens
  Beantwoorden

  Van drie ringen van mijn overleden moeder 1 ring laten maken. Hij is prachtig geworden! Ik ben er super blij mee! Bedankt Eline!

  • Angelique Labrie
   Beantwoorden

   Mijn wit gouden trouwring heeft Eline op een speelse wijze verbonden met twee geel gouden ringetjes, welke mijn kleinzoontjes symboliseren.
   Daarbij heeft de diamant uit mijn solitaire ring een prominent plaatsje gekregen.
   Een prachtig resultaat!

 • Louise Vermeiren
  Beantwoorden

  Van de armband van mijn oma een super mooie ring laten maken, welke ik nu elke dag kan dragen! Was fijn om dat zo met jou te mogen doen Eline! Heel erg blij mee! Groetjes Louise

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.