Gastenboek

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina een bericht achter te laten in mijn gastenboek.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat je een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

Met warme groet,

Eline de Visser

 

 

Boxtel, Noord-Brabant

06 19 44 81 00

eline@elinedevisser.nl

eline-de-visser
Showing 92 comments
 • Christel
  Beantwoorden

  Eline heeft van mijn bijzondere gouden sieraden die ik niet meer droeg, een prachtige ring gemaakt. Eigenlijk 3 ringen, die in elkaar passen, maar ook los gedragen kunnen worden. Eline heeft goed geluisterd naar mijn wensen tijdens een fijn gesprek en deze kunnen verwerken in een prachtig resultaat. Ook zat er een uitdaging in het hergebruiken van een grote diamant en ook daar heeft ze een mooie oplossing voor gevonden. Kortom, heel erg gelukkig met mijn bijzondere ring(en)! Enorm bedankt.

 • Wilma
  Beantwoorden

  Van de trouwringen van mijn ouders heb jij een fantastische hanger gemaakt. Helemaal naar onze wens, heel knap! Mijn man en ik zijn er heel blij mee en ook mijn zussen vinden de hanger een prachtig sieraad. Ik zal de hanger heel vaak met trots dragen. Je bent een echte vakvrouw. Nogmaals heel veel dank.

 • Joey
  Beantwoorden

  Ik kwam bij Eline om een verlovingsring te laten ontwerpen. Ik wilde niet dat de ring een normale verlovingsring zou worden, wilde een ring met een verhaal en die veel betekenis zou hebben. Daarom besloten om de trouwringen van haar ouders om te laten smelten en een wikkelring te laten maken met ingezette diamant. Eline heeft goed geluisterd naar ons verhaal en daar een eigen draai aangegeven. We zijn erg content met het resultaat en niet geheel onbelangrijk ze heeft ja gezegd! Mede door de ring denk ik dan;)!

 • Diana
  Beantwoorden

  Hoi Eline,

  De kettinkjes zijn mooi geworden, we zijn er erg blij mee!
  Een prachtige, bijzondere herinnering aan papa.
  Dank je wel.

  Ger, Noëlle en Diana

 • Lauren
  Beantwoorden

  Omdat mijn moeder zo tevreden was, heb ik ook contact op durven nemen om mijn dierbare zilver en goud te laten omtoveren in een nieuw sierraad. En met recht omtoveren.. Wat ben je kundig, Eline! Ik had een bepaald beeld in mijn hoofd maar vond het moeilijk te verwoorden. En toch heb je mijn oude sieraden weer opnieuw deel van mij gemaakt. In de vorm van een prachtige ring! Ik doe hem nooit meer af. Dank!

 • hilda oprins
  Beantwoorden

  Hallo Eline Mijn dochters en ik zijn heel erg blij met ons as sieraad. Mijn trouwring en vriendschap ring ooit gekregen, doorgezaagd en toch weer verbonden. De as in een wit gouden bolletje, maakt het heel emotioneel ,waardevol en heel erg mooi. Ook het engeltje met gouden vleugeltjes en het zelfde wit gouden bolletje, is prachtig. We zullen het met liefde en trots dragen, als een herinnering aan een heel mooi liefdevol leven. Dank je wel hiervoor Hilda Cindy en Carla.

 • Yvonne
  Beantwoorden

  Hallo Eline,
  Ik heb mijn vlinder met vingerafdruk van mijn moeder cadeau gekregen, ik ben er erg blij mee.
  Prachtig. Wat een mooie blijvende herinnering, echt mooi gelukt.

 • Hedwig van den Braak
  Beantwoorden

  Hallo Eline,

  Verleden, heden en toekomst heb je weten samen te smelten in een prachtige persoonlijke ring met een verhaal.
  Dank je wel.

  Hedwig

 • monique denBoer
  Beantwoorden

  Een doosje vol met herinneringen van vroeger in goud en zilver.
  Weg doen: nee in geen geval, zo dierbaar.
  Dragen: nee, niet meer van deze tijd.
  Toen ontdekte ik Eline via het internet.
  Samen zijn we gaan zitten, en gaan bedenken wat er mogelijk was, ik met mijn idee, Eline met goede aanvullingen. En wat is het mooi geworden, mijn nieuwe collier en armband, zo van deze tijd, gemaakt uit herinneringen van lang geleden.

  Monique

 • Hélène
  Beantwoorden

  Ontzettend gelukkig met mijn gouden ringen! Mijn oude gouden kapotte horloges van mijn oma die ik nooit meer droeg, met een paar steentjes van een ingekorte armband van mijn man en een mooie blauwe saffier van opa, zijn nu twee prachtige ringen geworden. Dit voelt heel anders dan een ring in de winkel uitzoeken. Ik had direct alle vertrouwen in Eline, wist gewoon dat ze mij snapte en er iets heel moois van ging maken. Dat is gelukt! En op deze manier zijn oma, opa en mijn man altijd dichtbij. Een aanrader!

 • paul verhoeven
  Beantwoorden

  Voor mijn grote dag zocht ik een schitterende ring van witgoud met een fijne hamerslag die gecombineerd zou kunnen worden met de trouwring van mijn vader. Eline heeft mij daar super leuk en professioneel bij geholpen. een schitterend eind product waar mijn vrouw to be jaloers op gaat worden 😉 . Van begin af aan een goed gevoel gehad, van ontwerp tot uitvoering helemaal top!

 • Anneke
  Beantwoorden

  Lang getwijfeld over een ketting ter na gedachtenis van mijn moeder want het moest niet zomaar iets zijn. Ik wist wat ik wilde en eline heeft een super mooie subtiele keting voor mij weten te maken!
  Zeker geen spijt van.

 • Joost
  Beantwoorden

  Eline,
  De ketting/spang met 5 diamantjes, als verjaardagscadeau voor mijn vrouw was een succes.
  Subtiel en mooi passend.
  groet Joost

 • Jacqueline
  Beantwoorden

  Hoi Eline,

  Nogmaals bedankt voor de prachtige ring die je voor mij hebt gemaakt. Hij past echt helemaal bij mij, je hebt mijn wensen perfect weten te vertalen in deze ring!

 • Jacqueline
  Beantwoorden

  Dank voor het maken van een persoonlijke hanger met vingerafdruk.
  Na overleg over en weer is het een mooi aandenken geworden. Ik krijg er veel complimenten over.

  groetjes Jacqueline

 • Hetty
  Beantwoorden

  Met specifieke wensen voor een ketting bij Eline geweest. Ze maakte precies wat ik wilde en het resultaat is super geworden. Een hele mooie ketting met de vingerafdrukken van mijn dochters erin. Erg blij mee en ik krijg veel complimenten over mijn ketting. Een aanrader! Groeten Hetty

 • Ria van Dijk
  Beantwoorden

  Eline, je hebt van de trouwringen van mijn ouders een heel mooie ring voor mij gemaakt. Ik ben er erg blij mee.
  Hartelijk bedankt.
  Ria

 • Josje Konings
  Beantwoorden

  Eline heeft voor mij een bijzondere armband gemaakt die symbool staat voor mijn FAMILIE en in het bijzonder mijn overleden moeder. Het begrip FAMILIE moest tot uiting komen in de vorm van een tak met allerlei vertakkingen en de armband moest soepel om mijn pols te dragen zijn. Eline snapte precies wat ik bedoelde.
  De armband bestaat uit de diverse stukjes van een en dezelfde tak. Zelfs de trouwring van mijn man, die hij toch nooit draagt, is op een originele manier in de armband verwerkt en is nu een prachtig “sluitstuk”
  Eline nogmaals kei bedankt voor dit prachtige unieke sieraad.

 • Ewald en Sharon van Tuijn
  Beantwoorden

  We kwamen bij Eline met voor ons iets specials en kregen er iets geweldigs voor terug.
  Ik had een trouwring van mijn moeder en mijn partner een steen van haar oma dit zou de basis worden van twee prachtige trouwringen.
  Na een gesprek met Eline wist ze al gauw wat wij wilde en met haar eigen creativiteit maakte ze twee schitterende trouwringen van waarmee wij nu trots rondlopen.

  Eline bedankt ze zijn helemaal top.

  Ewald & Sharon

 • tim en nienke
  Beantwoorden

  We wisten in eerste instantie niet wat we wilden, maar heel blij dat onze trouwringen door jou zijn gemaakt! Je kwam bij ons op bezoek en het bespreken ging heel relaxed en je snapte wat we wilden. Daarnaast werk je de ringen heel mooi af, daar kan geen juwelier tegenop en prijstechnisch ook niet. Zo blij, ik laat er meteen nog een maken…

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.