Gastenboek

Ik vind het erg leuk om uw reactie op mijn sieraden te lezen. Ik nodig u uit om op deze pagina een bericht achter te laten in mijn gastenboek.

Neem ook een kijkje bij de andere reacties zodat u een goed beeld krijgt wat andere klanten van mij en mijn werk vinden.

Met warme groet,
Eline de Visser

Showing 67 comments
 • Monique Nieuweboer
  Beantwoorden

  Er was maar één ring en twee kleindochters. Het is Eline gelukt om twee armbanden te maken die, zoals de meiden het zeggen, allebei uniek zijn en meteen vertrouwd voelen. Dank Eline, je hebt het heel goed aangevoeld.

 • Hannie Schakenraad
  Beantwoorden

  Van het goud wat mijn moeder heeft nagelaten, heb ik een hele mooie hanger en oorbellen bij Eline laten maken. Het ontwerp wat wij samen hadden bedacht was wel zo prachtig geworden dat ik haar daarvoor van harte wil bedanken, vooral voor het respect en de liefde die zij heeft gelegd in haar werk heeft mij ontroerd. Dank daarvoor

 • Marga Verhoeven
  Beantwoorden

  Ik ben onder de indruk van de vriendelijkheid, de expertise, het flexibele en het meedenken van Eline.
  Er bleek achteraf nog iets niet helemaal in orde met mijn ring, maar dat is super opgelost! Chapeau!

  Bedankt! En tot een volgende gelegenheid!

  Groetjes,
  Marga Verhoeven

 • Ruud Vlek
  Beantwoorden

  Mijn vrouw verloor een oorbel van goud / witgoud; zij droeg die eigenlijk altijd. Op zoek naar een vervanger kwam ik op de site van Eline. Mijn vraag: of ze er één na kon maken. Eline kwam uit zichzelf met een goedkoper alternatief. Zij bood een nieuwe, praktisch gelijkende set aan in plaats van (relatief duur) namaken. Wij zijn gered en hebben een reserve-oorbel voor het geval het nog een keer zou gebeuren…

 • Eef Dupont
  Beantwoorden

  Eline heeft voor mij een prachtige hanger gemaakt, naar een voorbeeld wat ik had. Ze denkt mee, past indien nodig aan tijdens het maken, ze heeft een goede kijk op wat mooi zal worden. Ik ben heel blij dat ik voor haar gekozen heb!

 • Marieke Schellekens
  Beantwoorden

  Van drie ringen van mijn overleden moeder 1 ring laten maken. Hij is prachtig geworden! Ik ben er super blij mee! Bedankt Eline!

 • Louise Vermeiren
  Beantwoorden

  Van de armband van mijn oma een super mooie ring laten maken, welke ik nu elke dag kan dragen! Was fijn om dat zo met jou te mogen doen Eline! Heel erg blij mee! Groetjes Louise

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.