Doe het lekker zelf

 In Algemeen

Denk je dat je het allemaal goed hebt geregeld, loopt het toch weer helemaal anders dan je zelf had gepland. Zucht…!

StudsNaast mijn eigen werk, het maken van sieraden en het ontwerpen van mijn eigen sieraden lijn, de E-line sieraden, en het begeleiden van cursisten bij een vereniging voor amateur goudsmeden in Eindhoven werd ik ook door een juwelier ingehuurd om daar in het atelier te werken. Heerlijk, een dag om lekker te werken als goudsmid zonder onderbrekingen in de vorm van snotneuzen en poepbroeken.

Helaas met de nadruk op WERD. Ik zal je niet vervelen met alle details maar ik baal er behoorlijk van. De jongste begon net te wennen op het kinderdagverblijf.

Tja, en nu? In ieder geval niet meer vertrouwen op een ander en dus zelf mijn eigen opdrachten en werk creëren.

KusjeHoe precies weet ik nog niet helemaal. Ik liep in ieder geval daar van balend naar een winkel waar ik altijd mijn Dr. Hauschka koop en vroeg of ik hier wellicht mijn visitekaartje mocht neerleggen. Gelukkig een enthousiaste reactie.  Zo enthousiast zelfs dat ik s middags een mail kreeg of ik niet mijn eigen sieraden lijn, de E-line (zilveren sieraden gecombineerd met handgemaakt borduurwerk) daar wilde neerleggen. Willen? Ja, super, graag!

Aan de slag om alles in orde te maken, nieuwe afbeeldingen borduren en al het benodigde papierwerk in orde te maken. Eergisteren is alles opgehaald en aan het eind van deze week ligt het bij Monique, bij Calle Alamo, Minderbroederstraat 8a in Den Bosch.

En omdat ik ook wel weet dat ik die Masarati echt nog niet kan bestellen ga ik vertrouwend op mezelf verder met het opbouwen van mijn eigen bedrijfje.

Want om eerlijk te zijn kreeg ik toch ook wel stress van al die onbetaalde facturen en het was volgens mij die stress die mij heeft doen besluiten om te stoppen met mijn betaalde baan en het roer om te gooien.

columnbutton

Recent Posts